Skip to main content

Ben jij deelnemer/act aan Halloween Oirschot? Dan is onderstaande informatie voor jou.

Lees onderstaande informatie goed door. Er staat inspirerende, informerende, maar ook belangrijke informatie voor je bij.

Denk je erover om dit jaar voor het eerst mee te doen als act, bijvoorbeeld met je buren/straat, vriendengroep of familie? Dan komen we graag met je in contact. Stuur een whatsappje naar 0499 – 216 514.

Bijeenkomsten

We organiseren meerdere bijeenkomsten om te zorgen dat je goed geïnformeerd bent.

 • Donderdag 22 mei 19.30 uur De Zwaan – Kick off
 • Woensdag 19 juni Algemene informatie bijeenkomst
  Locatie: Raadskelder van het Oude Raadhuis Aanvang: 19.30 uur
 • Woensdag 21 augustus: Algemene Informatiebijeenkomst
  Locatie: Raadskelder van het Oude Raadhuis Aanvang: 19.30 uur
 • Woensdag 25 september:
  Locatie: Raadskelder van het Oude Raadhuis Aanvang: 19.30 uur
  19.30 – 20.30 uur: Veiligheid voor acts
  20.30 – 21.30 uur: Overige vrijwilligers bijeenkomst (verkeer, logistiek, ticketpunten, overige)

Huisreglement deelnemers

In het huisreglement vind je alles terug als deelnemer. Wat kun je van de organisatie verwachten en wat verwachten we van jou. Duidelijke afspraken voor een prettige samenwerking.

Thema en inspiratie

Natuurlijk is er weer volop inspiratie. Met het thema van dit jaar kun je je ongetwijfeld weer helemaal uitleven! Kijk hier.

Gobo Techniek

Gobo is onze professionele partner in geluid, licht en meer. Zij zullen bij iedere act gaan inventariseren wat je nodig hebt om jouw act helemaal te laten schitteren. Zorg dat je dit ruim van te voren weet. Tijdens de geplande bijeenkomsten zal GOBO uitleggen wat de mogelijkheden/voorwaarden zijn.

Als organisatie beoordelen wij vooraf wat elke act heeft aangevraagd en wat de kosten hiervan zijn op de begroting. Mocht je zelf licht/geluid hebben of kun je ergens iets regelen of lenen? Laat dat vooral niet na :-)!

De route

Check hier hoe de route loopt. Let op: op het kaartje staat de pijl weliswaar naar links, maar de route loopt rechtsom, dus bezoekers gaan rechtsaf de route op. (tegen de klok in). Belangrijk om te weten voor jouw act.

Leeftijden bezoekers

Er is dit jaar geen speciale kinderavond of kinderzone. Wij als organisatie raden Halloween af voor kleinere kinderen en hanteren een adviesleeftijd van 10-12 jaar. Dit is geen ‘garantie’ dat er geen kleine kinderen bij zullen zijn. Maar in feite hoef je hiermee geen rekening te houden. Betreden is op eigen risico!

Zijn er toiletten aanwezig?

Voor een sanitaire stop kun je terecht bij twee mobiele toiletten op de route. Ook ben je welkom in het Oude Raadhuis, hier zijn 3 toiletten én een invalidetoilet. (Hiervoor bel je beneden aan, zodat je gebruik kunt maken van de lift).

Gaat Halloween door als het regent?

Ja, ook dan gaat Halloween gewoon door. Tenzij er extreme weersomstandigheden zijn zoals harde wind en bliksem. De contactpersoon van jouw act wordt dan via de projectleider geïnformeerd.

Is er beveiliging aanwezig?

Ja, er is security aanwezig. SPS Security loopt rond en er zijn ook een aantal bike teams. Zij zorgen er voor dat alles veilig verloopt.

Declaraties

Voor groepen zijn er mogelijkheden om declaraties in te dienen. De richtlijnen hiervoor vind je in de huisregels.

Parkeren voor deelnemers en acts

Mocht je als deelnemer of act met de auto het centrum in willen, doe dit dan voor 17.00 uur. Als dat niet lukt, kun je een speciale parkeerkaart aanvragen. Met deze kaart mag je op 26 oktober tot 18.00 uur het centrum inrijden. Deze kun je per mail aanvragen (info@halloweenoirschot.nl).

Houd er rekening mee dat je me de auto pas na 23.00 uur het centrum uit kunt.

Waar kun je het beste parkeren buiten de afzetting? 
Tijdens Halloween is het gebied Moorland speciaal ingericht als parkeerterrein. Of parkeer je auto op het parkeerterrein in de Jorisstraat.