Skip to main content

Sponsoren of Spookfactuur

Halloween Oirschot groeit jaarlijks met bekendheid en bezoekers als een van de meest unieke Halloweenevents in de regio. Dat is iets om trots op te zijn! Een prachtig Oirschots evenement en een groot festijn voor iedereen die houdt van griezelen; als vrijwilliger of als bezoeker. Doe mee en draag je steentje bij aan Halloween!

Voor ondernemers een unieke manier om hun onderneming op de kaart te zetten in Oirschot en omgeving (of om op ludieke wijze personeel te werven).

Spookfactuur
Voor €50,- sturen we u een ‘spookfactuur”. U bent dan vriend van Halloween. Stuur een e-mail naar info@halloweenoirschot.nl met uw tenaamstelling en u ontvangt de spookfactuur. Een klein bedrag maar een groot gebaar 🙂.

Sponsorpakket Griezelig €200,-
Inclusief vermelding op de website met logo plus 5 vrijkaartjes. Vermelding via sociale media en digitale nieuwsbrief.

Sponsorpakket Gruwelijk €500,-
Inclusief vermelding op de website met logo plus 10 vrijkaartjes. Vermelding via sociale media, digitale nieuwsbrief, plus gelegenheid tot het plaatsen van eigen promotiemateriaal op de route zoals banners, spandoeken etc. (Locatie in overleg)

(Dit jaar zullen naar verwachting 7.000 bezoekers Halloween bezoeken. Doelgroep vanaf 12 jaar, divers van samenstelling, afkomstig uit Oirschot en regio. Een unieke manier om in beeld te komen en op ludieke manier personeel te werven).

Sponsoring in Natura
Hebt u een dienst of product welke kan bijdragen aan Halloween? Ook dan zijn we heel blij met deze bijdrage en krijgt u een vermelding met logo op de site.

Bedragen worden exclusief BTW gefactureerd. Graag horen we op welk pakket jouw keuze valt! Stuur een mail naar info@halloweenoirschot.nl