Zoek je meer informatie over Halloween Oirschot? Lees dan hier de FAQ om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen!

Hoe kan ik de QR code van mijn ticket zien?

Je ontvangt bij bestelling twee e-mails. In een hiervan vind je een PDF-bijlage met daarin de individuele QR code.
Bij tickets die voor 14 oktober zijn besteld, dien je in de email moet op ‘afbeelding downloaden’ te klikken. Wanneer je dit doet verschijnt de QR ticketcode. Mocht de QR code niet verschijnen, geen nood. Elk ticket heeft ook een unieke reserveringscode, die is ook geldig.

Waar kan ik parkeren?

Kom op de eerste plaats zoveel mogelijk te voet of per fiets. Kom je met de auto, dan word je bij de grote toegangswezen geleid naar een parkeergebied. Vanaf daar loop je te voet het centrum in.
Dit jaar is het niet mogelijk om in het centrum zelf te parkeren.

Ik woon in het centrum, hoe zit het met parkeren?

Wanneer u in het centrum en/of op de route woont, houd er dan rekening mee dat u tussen 19.00 en 23.00 vrijwel niet met de auto het centrum uit of in kunt komen. Wilt u te allen tijde met uw auto weg kunnen tijdens dit tijdstip, parkeer uw auto dan buiten de wegafzettingen.

Ook vragen wij u als autobezitter er rekening mee te houden uw auto niet ter parkeren op een plek waar een act gaat staan of optreden. Deze auto’s ontvangen vrijdag en zaterdag nog een attentiebriefje onder hun ruitenwisser.

Moet ik als inwoner van het centrum ook een kaartje kopen?

Wilt u als inwoner van het centrum ook genieten van de griezelacts, dan vragen wij u ook om een kaartje te kopen. Op vertoon van een ticket ontvangt u een lichtgevende sticker. Deze sticker kunt u verkrijgen bij de 3 entreepunten aangegeven op de plattegrond. Maar ook op een centraler punt, te weten bij het oude raadhuis/Visit Oirschot. Bij de overdekte locaties wordt extra op stickers gecontroleerd. Mensen zonder tickets (sticker) kunnen hier helaas niet naar binnen.

Moet ik mijn Corona QR check laten zien?

We vragen je inderdaad om je corona checkapp bij de hand te hebben. Het is een groot buitenevent met naar verwachting duizenden mensen. Ook zijn er een paar indoorlocaties waar het aardig druk kan worden en je dicht op elkaar kunt komen te staan. Het is fijn als we hier de coronaveiligheid kunnen waarborgen.

Kan ik op de dag zelf ook nog een ticket kopen?

Dit kan zeker. Dit kan gewoon online op de avond zelf. Mocht dit niet lukken, dan kun je terecht bij het toeristisch informatiepunt van het Oude Raadhuis (naast de kerk). Dagtickets zullen 7,50 p.p. zijn. In de voorverkoop zijn de kaartjes 5 euro, dus houd hiermee rekening en koop je ticket op tijd!

Ik kom als bezoeker voor een horecalocatie of anders, is dit mogelijk? En hoe zit het dan met de ticketcontrole?

Uiteraard laten we bezoekers toe die naar het centrum komen voor een horeca-/familiebezoek of anderszins. Iedereen die een geldig ticket bezit, krijgt hier een sticker. Aan de hand van de sticker is dus zichtbaar wie een betaald ticket heeft en voor Halloween komt, en wie niet.

Kan ik ook later dan 19.00 uur komen en hoe lang doe je over de route?

Ja dat kan. De route is vanaf 19 uur geopend en duurt tot 23.00 uur. Je hebt dus vier uur de tijd om alles te zien en te beleven. De route zelf is 3 kilometer lang. Houd er wel rekening mee dat je bij (grote) drukte langer onderweg bent.

Is Halloween Oirschot wel geschikt voor mijn kind?

Halloween is meer dan zomaar een griezeltocht door Oirschot. Het kan behoorlijk spannend en eng zijn voor (je) kinderen. Zeer spannende acts (16+) zullen worden aangegeven bij de locatie zelf. Dan heb je op tijd de mogelijkheid om voor de escaperoute te kiezen of deze act gewoon over te slaan. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er een speciale kidszone. Hier is het entertainment aangepast op deze leeftijd. De kidszone vind je op de plattegrond. Uiteraard zijn deze kinderen ook welkom op de rest van de route (wel altijd onder begeleiding van een ouder).
Halloween zorgt nu eenmaal voor spanning en angst. Schat vooraf in of Halloween wel geschikt is voor jouw kind. Betreden is op eigen risico!

Zijn er toiletten aanwezig?

Er zijn op diverse punten op de route toiletvoorzieningen aanwezig. U vindt dit op de plattegrond.

Gaat Halloween door als het regent?

Ja, ook dan gaat Halloween gewoon door! De acts en organisatie is er helemaal klaar voor en wij laten ons niet afschrikken door wat nattigheid!
De verwachting is wat miezer regen, dus trek een regenjas aan of neem je paraplu mee. Perfect Halloweenweer!!