Skip to main content

Zoek je meer informatie over Halloween Oirschot? Lees dan hier de FAQ om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen!
Kijk ook hier voor meer informatie.

Waar kan ik parkeren?

Kom op de eerste plaats zoveel mogelijk te voet of per fiets. Kom je met de auto, volg vanaf de grote toegangswegen P Halloween. Dit is aan Moorland/de sportvelden. Vanaf daar loop je via de Stönner Meijwaardbrug de route op. In het centrum zelf kun je niet parkeren tussen 18.00 – 23.00 uur.

Parkeren is gratis.

Ik woon in het centrum, hoe zit het met parkeren?

Wanneer je in het centrum of aan de route woont, houd er dan rekening mee dat je tussen 18.00 en 23.00 niet met de auto het centrum uit of in kunt komen. Wil je te allen tijde met de auto weg kunnen tijdens dit tijdstip, parkeer je auto dan buiten de wegafzettingen.

Ook vragen wij je als autobezitter er rekening mee te houden je auto niet te parkeren op een plek waar een act gaat staan of optreden. Deze auto’s ontvangen vrijdag en zaterdag nog een attentiebriefje onder hun ruitenwisser.

Moet ik als inwoner van het centrum ook een kaartje kopen?

Wil je als inwoner van het centrum ook genieten van al deze griezelacts? Dan vragen wij ook jou om een kaartje te kopen. Dit kan gemakkelijk online, of door tijdens de openingstijden binnen te lopen bij Visit Oirschot (oude raadhuis). Visit is dinsdag – zaterdag geopend van 10.00 – 16.30 uur.

Entreetickets worden gecontroleerd op diverse plekken op de route, onder andere bij de kidszone, maar ook bij de grotere acts.

Hoe zit het met corona?

Op dit moment kan niemand helaas nog iets zeggen over de situatie rondom corona. Wij volgen in elk geval de dan geldende richtlijnen.

Kan ik op de dag zelf ook nog een ticket kopen?

Dat kan hier. Je kunt op verschillende plekken op de route de QR code scannen en je digitale ticket kopen. Er zijn géén toegangspunten of kassa’s aanwezig op de route.

Op de avond zelf is het NIET mogelijk om fysieke tickets te kopen. Fysieke tickets zijn verkrijgbaar tot en met zaterdag de 29ste 16.30 uur aan de balie van Visit Oirschot (oude raadhuis  Markt 1) Daarna dus uitsluitend online.

Ik kom als bezoeker voor een horecalocatie of anders, is dit mogelijk? En hoe zit het dan met de ticketcontrole?

Uiteraard laten we bezoekers toe die naar het centrum komen voor een horeca-/familiebezoek of anderszins. Wil je voor of na je horeca-bezoek de route op? Koop dan een ticket.

Kan ik ook later dan 19.00 uur komen en hoe lang doe je over de route?

Ja dat kan. De route is vanaf 19 uur geopend en duurt tot 23.00 uur. De route zelf is  ongeveer 3 kilometer lang. Houd er wel rekening mee dat je bij (grote) drukte langer onderweg bent. Er kunnen wachtrijen ontstaan.

Is Halloween Oirschot wel geschikt voor mijn kind?

Halloween is meer dan zomaar een griezeltocht door Oirschot. Het kan behoorlijk spannend en eng zijn voor (je) kinderen. Zeer spannende acts worden aangegeven bij de locatie zelf. Dan heb je op tijd de mogelijkheid om deze act over te slaan.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er een speciale kidszone. Hier is het entertainment aangepast op deze leeftijd. De kidszone vind je op de plattegrond. Uiteraard zijn deze kinderen ook welkom op de rest van de route (wel altijd onder begeleiding van een ouder).

Halloween zorgt voor spanning en angst. Schat vooraf in of Halloween wel geschikt is voor jouw kind. Betreden is op eigen risico!

Zijn er toiletten aanwezig?

Voor een sanitaire stop kun je terecht in het oude raadhuis. Hier beschikken we over 3 toiletten en een invalidetoilet.

Gaat Halloween door als het regent?

Ja, ook dan gaat Halloween gewoon door! De acts en organisatie is er helemaal klaar voor en wij laten ons niet afschrikken door wat nattigheid!
Is het wat nattig: trek een regenjas aan of neem je paraplu mee. Perfect Halloweenweer!!

Waar kan ik een plattegrond vinden?

Via deze link kun je de route online bekijken. Ook zie je een plattegrond van welke act zich waar bevindt. Er zijn dit jaar géén papieren plattegrondjes beschikbaar.