Zoek je meer informatie over Halloween Oirschot? Lees dan hier de FAQ om antwoorden te vinden op veelgestelde vragen!

Waar kan ik parkeren?

Kom op de eerste plaats zoveel mogelijk te voet of per fiets. Kom je met de auto, dan word je bij de grote toegangswezen geleid naar een parkeergebied. Vanaf daar loop je te voet het centrum in.
Dit jaar is het niet mogelijk om in het centrum zelf te parkeren.

Ik woon in het centrum, hoe zit het met parkeren?

Wanneer je in het centrum en/of op de route woont, houd er dan rekening mee dat je tussen 19.00 en 23.00 vrijwel niet met de auto het centrum uit of in kunt komen. Wil je te allen tijde met uw auto weg kunnen tijdens dit tijdstip, parkeer je auto dan buiten de wegafzettingen.

Ook vragen wij je als autobezitter er rekening mee te houden je auto niet te parkeren op een plek waar een act gaat staan of optreden. Deze auto’s ontvangen vrijdag en zaterdag nog een attentiebriefje onder hun ruitenwisser.

Moet ik als inwoner van het centrum ook een kaartje kopen?

Wilt u als inwoner van het centrum ook genieten van al deze griezelacts? Dan vragen wij ook u om een kaartje te kopen. Dit kan online, of door vanaf 10 oktober 2022 even binnen te lopen bij Visit Oirschot (oude raadhuis) tijdens openingstijden.

Entreetickets kunnen gecontroleerd worden bij de grotere acts. Bezoekers met een entreeticket hebben dan voorrang.

Hoe zit het met corona?

Op dit moment kan niemand helaas nog iets zeggen over de situatie rondom corona. Wij volgen in elk geval de dan geldende richtlijnen.

Kan ik op de dag zelf ook nog een ticket kopen?

Dit kan zeker. We raden je aan om je ticket online te kopen. Lukt dit niet, dan kun je binnenlopen bij Visit Oirschot. Let op: het kan erg druk zijn en er kunnen wachtrijen ontstaan. Dus zorg dat je je ticket op tijd hebt!

Vanaf dinsdag 11 oktober is het al mogelijk om binnen te lopen een een fysiek kaartje te kopen.

Ik kom als bezoeker voor een horecalocatie of anders, is dit mogelijk? En hoe zit het dan met de ticketcontrole?

Uiteraard laten we bezoekers toe die naar het centrum komen voor een horeca-/familiebezoek of anderszins. Iedereen die een geldig ticket bezit, krijgt hier een sticker. Aan de hand van de sticker is dus zichtbaar wie een betaald ticket heeft en voor Halloween komt, en wie niet.

Kan ik ook later dan 19.00 uur komen en hoe lang doe je over de route?

Ja dat kan. De route is vanaf 19 uur geopend en duurt tot 23.00 uur. Je hebt dus vier uur de tijd om alles te zien en te beleven. De route zelf is 3 kilometer lang. Houd er wel rekening mee dat je bij (grote) drukte langer onderweg bent.

Is Halloween Oirschot wel geschikt voor mijn kind?

Halloween is meer dan zomaar een griezeltocht door Oirschot. Het kan behoorlijk spannend en eng zijn voor (je) kinderen. Zeer spannende acts (16+) zullen worden aangegeven bij de locatie zelf. Dan heb je op tijd de mogelijkheid om voor de escaperoute te kiezen of deze act gewoon over te slaan. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er een speciale kidszone. Hier is het entertainment aangepast op deze leeftijd. De kidszone vind je op de plattegrond. Uiteraard zijn deze kinderen ook welkom op de rest van de route (wel altijd onder begeleiding van een ouder).
Halloween zorgt nu eenmaal voor spanning en angst. Schat vooraf in of Halloween wel geschikt is voor jouw kind. Betreden is op eigen risico!

Zijn er toiletten aanwezig?

Er zijn op diverse punten op de route toiletvoorzieningen aanwezig. U vindt dit op de plattegrond.

Gaat Halloween door als het regent?

Ja, ook dan gaat Halloween gewoon door! De acts en organisatie is er helemaal klaar voor en wij laten ons niet afschrikken door wat nattigheid!
De verwachting is wat miezer regen, dus trek een regenjas aan of neem je paraplu mee. Perfect Halloweenweer!!